Japan Gourmet Guide

View Original

Nytt prisupplägg för våra gourmetturer

10-årsjubileumsfest på ett av våra mycket populära stamhak.

Våra turer har hitintills haft ett baspris på 60,000 yen, oavsett antalet deltagare. Detta kan upplevas som om vi belönar de större grupperna och missgynnar de mindre. Vi sänker därför baspriset till 30,000 yen för en eller två deltagare. Från den tredje deltagaren debiterar vi 9,000 yen per deltagare och afton, så en tur med tre personer kostar då 39,000 yen, en tur med fyra deltagare kostar 48,000 yen, etc. Det inberäknar då förberedelsearbete för den "enklaste" formen av tur, dvs till ett antal enklare och billigare krogar med japanska mått mätt, men med stora kulinariska upplevelser. 

Om kunden önskar ett mera avancerat program som kräver andra förberedelser, skickar vi en offert när vi har talat med kunden om vad de önskar göra och äta.

Vi introducerar också en mängdrabatt, där våra gäster får 20% rabatt på alla kvällar efter den första (under en och samma vistelse).

Vi kommer också framledes att, i mån av tid, erbjuda guidade turer även utanför krog- och barvärlden. Hör av er med vad ni skulle vilja se och göra, så lägger vi gärna upp ett program och guidar och tolkar under den tid ni behöver.

Intresset för den japanska matkulturen fortsätter att växa, så boka idag. September börjar närma sig utsålt.